MIKSING

Miksing er steget i produksjonen der alle kreative og kunstneriske valg gjøres for å oppnå et ønsket lydbilde av musikken. Hvis du og/eller bandet ditt allerede har gjort opptak​ av musikken deres, kan vi mikse for dere. 

MASTRING

Mastring er det siste steget i musikkproduksjonen, her tas nødvendige valg for å sy sammen et album med flere låter, slik at alle låtene høres ut som de hører sammen. Det er også her man oppnår konkurransedyktig volum før utgivelse.

UTGIVELSE

Digital utgivelse leverer musikken din til digitale plattformer som Spotify, iTunes, Apple Music, Tidal, Google Play mange fler.

DIGITALISERING/
RESTAURERING

Digitalisering av analoge medier som kassetter og vinyl-plater. Du kan velge å få lyden restaurert, for å forbedre lydkvaliteten av de digitaliserte sporene.

Vi restaurerer også andre typer opptak, hvis du for eksempel har filmet en tale, eller en konsert, eller hva som helst, og lyden ikke sto til forventningene, kan du få det restaurert, og kanskje komme nærmere det resultatet du var ute etter i utgangspunktet. Resultatet etter restaurering er avhengig av kvaliteten av det originale opptaket.

LYD TIL BILDE

Lyden i en film er viktigere enn hva man kanskje skulle tro, en kan komme unna med dårligere bildekvalitet, så lenge lyden er bra. Har du et filmprosjekt du vil ha lydbearbeidet? Ta kontakt, vi kan hjelpe deg.

OPPTAK

Opptak av lydspor til bruk for miksing, for eksempel vokal, gitar, keyboards, bass, trommer, tradisjonell joik, voiceover og dubbing av dialog til film og TV.

© 2018 The Last Dungeon Studio

kaaby@tldstudio.net  |  Tlf: 958 35 682

997 962 885 MVA